Începând din 18 martie, 2024 cea de-a 67-a sesiune a CND continuă ca segment obișnuit.

Începând din 18 martie, 2024 cea de-a 67-a sesiune a CND continuă ca segment obișnuit.

În cadrul segmentului obișnuit sunt discutate tratatele internaționale de control al drogurilor, precum și urmărirea implementării la nivel național, regional și internațional a tuturor angajamentelor, astfel cum sunt reflectate în Declarația ministerială din 2019, de abordare și combatere a drogurilor la nivel mondial.

Deja e tradiție, ca Asociatia Euroasiatică de Reducere a Riscurilor Eurasian Harm Reduction Association – EHRA (a  cărei membra Uniunea este) organizează și participa la o serie de sesiuni care vizează deopotrivă reforma politicilor în domeniul antidrog, accesibilă țară intervențiilor, rolul sectoarelor și a multisectoralitatii! Moldova este prezentă cu experiențele sale valoroase și viziunile!

Chiar acum în cadrul unei sesiuni dedicate rolului eforturilor colaborative între organele de forță și cele de sănătate publică  poliției,  au fost realizate 2 prezentări – de către dna Nadejda Burciu, secretara de stat a Ministerului Justiției și Vadim Vieru, avocat, promotor al drepturilor omului!

La 15.00 (ora MD) o sesiune la subiectul barierelor generate de mecanismul de evidența medicale narcologica va fi organizată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.